About me

Mijn visie

Mijn passie is in make-up, make-up tutorials, en producten die het verbeteren van de make-up vaardigheden van beginners of mensen die veel tijd hebben om make-up te doen.

Ik ben blij om deze pagina te presenteren:

Deze tutorial leert je hoe je de perfecte huidskleur, huidtinten en huidtinten krijgt die meer gepigmenteerd en lichter zijn (geen huidtinten die erg donker zijn). Ik hoop dat je veel leert over hoe je een zeer unieke huidskleur te bereiken.

Allereerst moet je weten dat ik geen probleem heb met u met behulp van uw favoriete oogschaduw, stichting, lipkleur, etc. maar als je ze gebruikt om de verkeerde redenen, dan zul je een moeilijke tijd hebben. Make-up moet geen excuus zijn om te doen wat je wilt en het moet niet nemen uw tijd wanneer je zou kunnen worden met behulp van uw beste huidtinten. Het is prima als je veel make-up op je gezicht hebt.

Mijn Ebook, dat maskeren voor de ogen wordt genoemd, is verkrijgbaar in de Shop. Ik was op het vliegveld, en ik moest naar het vliegveld om af te afspreken met mijn vriend. Ik heb haar niet ontmoet, maar ik zag een foto van haar met haar moeder met hun zoon en vroeg haar of ze samen wilde lunchen. Ze glimlachte en zei ja en we gingen over.

Ik kwam het gebouw binnen en ze zat aan een tafel. Ik vroeg of ze iets wilde eten. Ze zei nee, ik zei dat ik moest gaan en ik zou haar ontmoeten bij de voordeur. Ik ging naar de voordeur en er was een man met blond haar met een zonnebril. Ik vroeg hem of hij de man was van het nieuwsbericht dat ik net las. Hij zei dat ik de verslaggever was.

In 2012 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse tv, en ik ben echt blij. Het Nederlandse tv-programma "Bakker" was een interessante ervaring. Het had een lange duur, en het was moeilijk voor mij, dus mijn werk was ook heel traag. Ik wilde echt het juiste medium vinden om je te vertellen over mijn werk en wat ik ermee kan doen. Mijn werk is echt interessant en ik kan u een aantal ideeën hoe het kan worden gedaan. De show was een geweldige ervaring en ik heb er echt van genoten. Ik denk dat ik me daar in de toekomst meer op wil richten en meer als een gast wil zijn.

Hoe zou je jezelf omschrijven als schilder of beeldhouwer? Ik ben een kunstenaar, ik hou van het idee van "schilderen" en "beeldhouwen". Ik probeer uit te drukken met verschillende materialen en methoden die ze interessanter kunnen maken. Wat inspireert je? Ik denk dat het goed is om geïnspireerd te worden door verschillende dingen. Ik probeer dat te doen, zelfs als ik niet het talent heb om iets uit te drukken.

Mijn vader zei altijd dat ik klein moest beginnen en uitgroeien tot iets groters. Maar ik wilde altijd al iets zo groot als mijn gezicht te maken en dit is wat ik heb gedaan, het kweken van mijn blog en het delen met mensen de beste maskers uit de hele wereld. Ik hou van mijn familie en ik hou ervan dat ik de kans krijg om mijn ervaringen met hen te delen. U ook een bezoek aan mijn facebook en Twitter.

Ik hoop dat je een gelukkige verjaardag dit jaar aan alle maskers die er zijn. U altijd stoppen door mijn blog om meer van mijn werk te zien en ook kijken op mijn video's, foto's, of mijn nieuwe album:

Mijn nieuwe album zal worden uitgebracht op mijn blog en op iTunes op 2 november. Check it out en je krijgt een aantal van mijn video's, foto's en het nieuwe album binnenkort te zien. Het zal ook mijn persoonlijke favorieten die ik heb geëxperimenteerd met.

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik ben geen grote fan van cosmetica, maar ik voel dat sommige mensen niet begrijpen het belang van make-up en de schoonheid ervan. Een masker is niet alleen make-up, maar de perfecte manier om er op je best uit te zien voor de dag.

Ik heb niet het gevoel alsof er een one size fits all benadering van make-up of dat je moet vasthouden aan een bepaalde look of kijken te allen tijde, maar je moet zeker proberen een aantal verschillende looks en probeer verschillende tinten, kleuren en kleuren die je voelt dat je weg komen met. Om deze reden zal ik de herziening van een paar verschillende maskers en de verschillende producten die ze komen. Het belangrijkste punt dat ik hier wil maken is dat er verschillende maskers beschikbaar zijn. Dit komt omdat veel mensen willen proberen en ik wil u een beoordeling die u het beste idee van de voordelen van elk masker, die ook geeft u meer informatie over de producten.