Heb je ervaring met het Pomelo haarmasker?

Natuurlijk niet, dus stuur me alsjeblieft niet die mensen! Deze blog is niet voor het kopen van de maskers, het gaat over hoe je ze gebruikt en hoe je je huid te begrijpen.

Het is een mooie maand om Nederlands te zijn, met het Nederlandse weer (en de zomer), de tulpenbollen aan de hemel en de zon. Ik geniet er echt van. Deze maand is vol schoonheid. De mooiste van allemaal, bedoel ik. Ik hoop dat al het moois van de maand naar je toe komt. Om te kunnen lezen en leren over deze schoonheid van deze maand, om deel te nemen en om mijn gevoelens voor te uiten. Ik zal niet stoppen met mijn blog. Ik zal erover blijven schrijven en het met jullie delen. Dus als je een masker dat u wilt kopen, zal ik beschikbaar zijn voor u om te bezoeken in mijn winkel aan het eind van volgende maand. Ik heb een geweldige tijd in de winkel! Ik wil je wat dingen vertellen over mijn winkel. En dat maakt het heel anders dan artikelen als Karl Lagerfeld Trui. Ik ben er trots op dat ik een winkel en een bedrijf heb in een kleine stad, waar niemand me eerder kende. Ik ben erg blij dat ik de kans heb om mijn werk als beautyblogger te doen. Dit is de eerste stap van mijn droom: mijn werk aan anderen kunnen geven. Neem contact met me op om je masker in mijn winkel te kopen. En dit onderscheidt dit artikel van andere producten zoals 1/2 Doppen. Al mijn masker is getest en wordt geleverd in een mooie verpakking. Ik doe mijn best om maskers van hoge kwaliteit te geven. Als u geïnteresseerd bent in mijn werk, neem dan gerust mijn winkel te controleren.

Ik werk veel verschillende soorten producten, ik ben een kunstenaar, ik schilder veel en maak veel maskers. Ik kan mijn maskers aan andere mensen geven en ze er alles over vertellen, en ik kan maskers maken en ze weggeven. Bijvoorbeeld, een vriend van mij, met wie ik al een paar jaar werk, maakte een masker voor zijn vriend en ik stuur het naar hem. Een paar jaar geleden was ik een student in Nederland en ik had wat vrije tijd en ik ging naar Frankrijk en ik begon les te geven in de avond, ik gaf een paar lessen en ik heb zoveel geleerd. Ik werd leraar in Frankrijk. Kun je helende klei maken op enkele puistjes? Ik kan een masker maken en het gratis weggeven. Als ik kan leren op deze manier en succesvol zijn, dan denk ik dat het een goed idee voor mij om te werken met anderen en proberen uit te vinden wat mensen zoeken voor hun eigen masker behoeften.