Kun je helende klei maken op enkele puistjes?

Ja. Het is een grote pijn om te maken. Het enige wat je hoeft te doen is klei op je huid, wrijf wat op je gezicht, wacht tot het droog is en breng het masker aan. Ik heb gezien dat er veel mensen die problemen hebben met de klei niet werkt en zijn niet gelukkig. Ik heb meer dan 50 klei maskers met alleen klei, alleen de klei en geen de olie. Het werkt perfect elke keer. Ik wil mijn ervaring delen en u de informatie geven zodat u uw eigen kleimaskers maken.

Waarom kleimaskers? Ik zal u vertellen waarom ik begon met het maken van klei maskers en waarom klei maskers werken. Ik zal je ook laten zien hoe je het masker te maken . Het kostte me wat tijd om deze masker sets te maken. Ik ben net begonnen met een paar monsters van de markt en deed wat onderzoek over hoe ze werken. Toen begon ik prototypes te maken. Ik had wat twijfels. Ik moest ze zelf proberen. Maar ik denk dat mijn twijfels waren niet het echte probleem. De reden waarom ik begon met behulp van klei maskers en waarom ik begon te experimenteren met het proces van klei masker maken is omdat: Een masker is een klein stukje plakband, die je op het gezicht en laat voor een paar uur. Dit is indrukwekkend, vergelijk het met Funny Boxershort. Dan wordt het een deel van de natuurlijke huid van uw huid en je hoeft niet meer na te denken over de plakband. Bummer. Dit is precies wat het expliciet onderscheidt van producten zoals Ny Muts. ..

Ik maakte het masker in het begin van 2014 en het kostte me ongeveer 6 weken om mijn masker te maken. Het is zeker beter dan masker vergelijk. Het was gemakkelijk, maar de tijd die het kostte me om het masker te maken was een beetje teleurstellend. Ik wilde een masker maken in minder dan een week. Ik gebruikte klei op het gezicht dat al was gemaakt van klei, maar omdat ik mijn kleimaskers gebruikte die ik eerder maakte en die ik ook had gebruikt om andere maskers te maken, wilde ik een kleimasker op een veel natuurlijkere manier doen, zonder klei.