Waarom lieg ik zo?

"Omdat je al weet dat de ingrediënten en de ingrediënten goedkoop zijn, geven ze je een goed resultaat. Wat is de naam van dit masker of waar is het? " Het probleem is dat als je niet weet wat de ingrediënten, moet je de persoon die het verkoopt vragen welke ingrediënten het masker bevat. Als ze het niet weten, zullen ze het je niet vertellen, omdat ze weten dat je het niet wilt weten.

Daarom vertel ik mensen niet altijd de ingrediënten, want dat is te pijnlijk, en ook omdat ik er niet graag om hoef te vragen, want als ik een vreemdeling over de ingrediënten moest vragen, zou ik naar ze moeten kijken en kijken of ze tegen me logen. De reden dat ik niet vertellen mensen de ingrediënten is dat ik graag mijn eigen mening, want dan kan ik mijn eigen beslissingen te nemen en te beslissen wat te kopen of niet. Ik wil niet voorgelogen worden, anders kan ik geen beslissing nemen over wat ik moet kopen. Ik wil mijn maskers op de gezichten van echte mensen zien en dat doe ik. Hier sta ik voor mijn spiegel, maak ik mijn eigen keuzes en zie ik de resultaten. Voor de afgelopen maanden heb ik een aantal van de top maskers gekocht in mijn markt en ik hou echt van het, en ik hou van de merken die ik zie op de plank. Ik denk dat mensen graag verteld wat ze kopen in plaats van extra te betalen voor de maskers die ze proberen. Ik heb een enorme collectie en ik ben altijd op zoek naar nieuwe maskers om te proberen. Wanneer u de ingrediëntenlijst leest en de beelden bekijkt, zult u vinden dat de meeste maskers ingrediënten hebben die natuurlijke ingrediënten zijn en wat zelfs veganistisch zijn. En ik denk dat er hier veel goede opties te vinden zijn. Naar mijn mening is het grootste probleem met deze markt dat er te veel merken zijn. Er zijn er zoveel en zo veel. En dit onderscheidt dit product van andere producten zoals masker. Als er één ding is dat ik over deze markt kan zeggen, is het dat het een zeer drukke plek is. Als je niet elke dag op zoek wilt naar nieuwe producten, dan moet je geduld hebben, maar als je niets weet over nieuwe producten, dan is het moeilijk om dat te doen.

Wat is uw favoriete natuurlijke cosmetica product?

Mijn favoriete product aller tijden is het Estée Lauder Natural Skin Care Serum. Ik was een grote fan van de originele producten, maar de recente zijn beter geweest.