Wat is de naam van dit masker of waar is het?

"Er is maar één ding om te weten: het ligt in jouw handen". Het ligt in jouw handen omdat mijn maskers handgemaakt zijn. Dat is waarom de maskers zijn gemaakt in alle soorten en maten (zoveel als je wilt, ze zijn allemaal gemaakt op dezelfde manier). U de rechter van de vormen van de maskers en de verschillende kleuren van het masker als je wilt, het is helemaal aan jou. Ik zorg er ook voor om alleen de fijnste natuurlijke oliën te gebruiken, zodat het masker je huid niet zal irriteren.

Ik hou van het idee van het maken van deze maskers van natuurlijke ingrediënten, want ik wil in staat zijn om controle te hebben over wat er in de huidverzorging van mijn huid routine. Ik wil je een goed gevoel geven over jezelf! Het idee voor mijn maskers kwam uit een reactie op een andere blog las ik dat te lezen: "De belangrijkste reden waarom mensen maskers kopen is omdat ze denken dat ze geld besparen op hun huidverzorging en dus kopen ze ze omdat ze denken dat betekent dat ze een 'schoonheid geheim.'" Naar mijn mening, de maskers zijn een prachtig idee dat ik denk dat je zult genieten ook, dus je moet doorgaan en toetreden tot de lijst. Ik sta open voor feedback. Hoe meer je reacties plaatsen, hoe meer ik in staat zal zijn om ze te nemen! Ook, als je suggesties over hoe deze maskers te verbeteren, voel je vrij om ze achter te laten in de comments. Hier zijn de maskers die ik te koop aanbied, maar ik heb er meer! Check mijn blog voor meer info. 1. Waar kun je maskers (zoals deze) gemaakt? Hyaluronzuur masker - ik was onlangs dit masker voor beoordeling gestuurd. Dit masker heeft hyaluronzuur, dat meer een hydraterende ingrediënt bevat dan andere maskers op de markt. Ik ben geen grote fan van hyaluronzuur in het algemeen, maar het maakt mijn huid gladder voelen als ik dit masker gebruik. 2. Hyaluronzuur toner - Deze toner bevat hyaluronzuur, dus het is een goede optie voor een gevoelige of droge huid. Dit is precies wat dit artikel duidelijk onderscheidt van andere producten zoals masker vergelijk. Ik heb deze toner meerdere malen tot nu toe gebruikt en ik vind het leuk. De ingrediënten hebben een aangename geur voor hen en het product absorbeert gemakkelijk.