Wat vind je van dat Goleo masker?

Ik denk dat het echt cool, maar het past niet in mijn gezicht. Ik weet dat maskers, degenen die gebruik maken van de nieuwste technologie en speciale mengsels, hebben de neiging om een beetje meer creatief, om een gezicht beter passen met een masker. Ze doen dit meestal door het vormgeven van het gezicht en het toepassen van een zeer specifiek masker op de huid gebied dat niet wordt gebruikt om het. In mijn geval vind ik dat als het masker past in het gezicht, het ziet er niet meer uit als een masker, het lijkt op mijn huid. Dit komt omdat het masker maakt het gezicht kijken ronder en minder ovaal. Als het er niet ronder uitziet, wordt de huid niet gebruikt om het masker. Ook u slechts één masker tegelijk op uw gezicht aanbrengen. Ik vind het niet leuk dat het gezicht zo open is met een masker. Ik vind het leuk als mijn huid strak en glad aanvoelt.

Maar ik ben zo blij om te vertellen dat ik het perfecte masker voor je heb.

Heb je naar maskers gevraagd? Wil je weten wat voor masker het is? Hier is een korte uitleg. Sommige maskers zijn gemaakt met veel ingrediënten om een groot oppervlak te bedekken. Ik weet niet zeker waarom ze worden genoemd "speciaal", want dat is niet waar het over gaat. Ik ben niet geïnteresseerd in dat soort maskers omdat het niet bij me past. Ik wil niet bedekt worden met chemicaliën. Dit masker is erg licht op mijn huidskleur. Het absorbeert zeer snel en laat je huid er uitzien en voelt glad en fris. Het is zeer goed voor degenen die met veel problemen met droogte, jeuk, gevoeligheid, gevoeligheid voor warmte of iets in de omgeving dat maakt je huid uit te breken en maak je wilt verbergen onder een deken. Dit is precies wat het onderscheidt van artikelen zoals Trui Borduren. Ik heb dit masker, want ik heb een aantal problemen met de vorige merken. Ik wilde een nieuwe proberen die mijn huid helemaal geen pijn doet. Zodra ik de tas opende, voelde ik dat dit masker is zeer zacht en zeer aangenaam te gebruiken. Het is leuk omdat het erg licht op de huid. Het masker is ook mooi en licht. Het is zo makkelijk te gebruiken. Er zijn zoveel ingrediënten waar ik niet te veel over na hoef te denken. De ingrediënten zijn ook een beetje anders, maar het is niet zo belangrijk voor mij. Ik kan het gebruiken met elk huidverzorgingsproduct. Als u geen huidverzorgingsfreak bent, u dit gebruiken met bijna elk huidverzorgingsproduct dat u wilt. Als gevolg hiervan kan het sterker zijn dan Zwembroek Maat 68. Ik gebruikte het met het gezicht wassen en het werkt perfect. Ik gebruikte een klein stukje wit katoen en het masker was zo licht en het is zo comfortabel om te dragen. Een paar van jullie vroegen wat is het verschil tussen de oude en nieuwe versie. Het is een beetje groter, het is gemaakt met 100% polyester in plaats van een polyester plaat. Het voelt niet zo slecht of zwaar. En dat onderscheidt dit artikel van andere artikelen zoals Wonderwoman Kostuum. Als je een masker nodig hebt dat geschikt is voor jou, kan ik het aanraden. Ik heb ook geprobeerd het gezicht wassen versie. Het is niet zo licht en het is niet hetzelfde als de oude. Ook masker vergelijk zal een start-up zijn. Het is een beetje dikker, meer hydraterend, en meer hydraterend dan het andere masker. Ik heb een paar maskers die ik heb gebruikt als een kind toegevoegd aan dit bericht. Er zijn er zoveel! De oude versie, de ene met de kleine druppeltjes erin, en de nieuwe met een zeer kleine druppel: Hoe toe te passen: Nadat u uw gezicht hebt spoelen, u een beetje een vloeistof of crème aanbrengen.