Welke emoties / gezichtsuitdrukking heeft dit masker?

Geen emoties. Op dezelfde manier is Nike Broek Kids het proberen waard. De maskers die ik verkoop zijn alleen voor de persoon die ze wil gebruiken. Ik zie het masker als een leeg doek voor hen. Ik hoef niet uit te leggen waarom.

Ik hou van het masker, en ik heb om het te geven aan u gratis, hoewel ik weet dat de prijzen kunnen een stuk hoger zijn dan je gewend bent (misschien is het vanwege de zeer goedkope prijs voor maskers in Nederland). Als u meer wilt weten over het masker en de verschillende maskers, kijk dan op de lijst van maskers in mijn winkel. Als je het leuk vindt en meer wilt zien, laat dan een reactie achter. Je me ook volgen op Instagram. Ik zal meer informatie over mijn winkel en de maskers op mijn Instagram-account plaatsen. Hier is het eerste masker, het "Bliss Beauty Mask." Ik ben geen fan van lotions, maar voor dit masker gebruikte ik een lichte moisturizer. Het is een goed masker, want het is zeer lichtgewicht en hydraterende. Het is een beetje duur, maar ik denk dat het de moeite waard voor mensen met een gevoelige huid. In tegenstelling tot Handtas Merk, kan het merkbaar geschikter zijn. Het masker heeft geen geur.

Het wordt geleverd in een zakje en is een mooie maat. De kleur is zeer uniek, zodat het lijkt alsof ik er twee van heb. Het eerste masker in dit bericht is mijn fav. Ik hou van dit masker omdat ik gevoelig ben voor water en het heeft geen geur. Het masker is niet hydraterend, maar de hydratatie is zeer goed. Het is heel zacht voor mijn huid. Ik heb de meeste moeite met mijn handen tijdens het gebruik ervan, want ik ben erg gevoelig voor water. Ik gebruik dit masker voor bijna een week en het water is bijna op. Ik probeerde met mijn handen voor de eerste keer en het masker voelt zo glad en romig. Ik gebruik mijn vingers en het is niet zo glad. Als u uw handen dan u uw vingers vast te zitten. Als je dan veel druk op je vingers legt, zullen ze bloeden omdat je huid al pijn heeft. Dus ik moest mijn handen gebruiken. Het masker is zo zacht dat mijn hand niet zal worden gevangen en zal nog steeds koel en zacht voelen. Het voelt alsof ik niet verbrand word. Ik probeerde het met mijn handen, maar het voelde gewoon niet goed. Maar het voelt goed voor mijn huid. In tegenstelling tot masker kan dit merkbaar geschikter zijn. Ik heb altijd geprobeerd om maskers die zijn als degene die je zou kopen van een arts of tandarts te maken. Ik probeerde een masker te maken waar je je eigen vinger op legt, niet je handpalm, op, weet je, het voelt een beetje ruw en alsof ik een beetje een gewicht op me neem. Ik wilde iets dat zou voelen leuk, maar ook erg cool, niet te nat, maar met het vocht. Mijn vriend die vroeger een assistent van de producent van de tv-serie "My Life as a Teenage Robot" kwam met dit idee en het werd een groot succes.

Je me zien met mijn masker en een paar andere dingen die ik draag, mijn vriend deed het op de foto hieronder. Er was veel opwinding in de productie, we filmden iets meer dan 4 uur. We hebben ook een aantal interviews en ik kreeg zelfs te voldoen aan de schrijver van de show en een aantal van de acteurs.